onsdag 5. januar 2011

Pizza til bursdagsbarnet

I dag blir samboeren 30 år, hipp hipp hurra!

Da jeg spurte hva han ønsket seg til middag var svaret pizza!
Jeg hadde vel strengt talt planlagt en noe mer avansert middag enn som så, men det var pizza han ville ha og det fikk han også:)

Pizzabunn
4 dl hvetemel
1,5 dl lunkent vann
25 gram gjær
4 spiseskjeer olivenolje
1 ts salt
Ha melet i en bolle, bland gjæren med det lunkne vannet. Hell det lunkne vannet og oljen over melet og kna til deigen er elastisk og glatt.

Pizzafyll
1 boks hermetiske tomater
1/2 løk
en neve friske krydder(basillikum, rosmarin, timian)
1 ss balsamicoeddik
1/2 ss sukker
salt og pepper

Stek løken gyllen i litt olje, hell over tomatene, tilsett balsamicoeddik og sukker, tilsett krydder og smak til med salt og pepper.

Stekes på 225 grader til overflaten blir gyllen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar